Baby gerak bpa weeks

Hiii nak tnya mommies yg yg second prgnancy bpa weeks sllunya bru asa bby gerak ..sy dh 17weeks 3d BLM rsa bby gerak normal ke ya msa ank frst mmg sy lmbt skit asa bby gerak ke fktor kulit perut gk ya tebal sy xprsan ka dia gerak atau mcmna ...maaf tau mtk shring pglmn mommies ja skdr na tahu..jgn kecam tq mommies..##ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #secondpregnacy

9 Balas

Saya da 18w. Pun tak rasa lagi. 🫠 tak sabar nak rasa dia gerak.

8mo ago

sama... sy pun 18w,xde rasa lgi baby tendang... Prnah ggur 2kli sblum nii.