Baby gerak bpa weeks

Hiii nak tnya mommies yg yg second prgnancy bpa weeks sllunya bru asa bby gerak ..sy dh 17weeks 3d BLM rsa bby gerak normal ke ya msa ank frst mmg sy lmbt skit asa bby gerak ke fktor kulit perut gk ya tebal sy xprsan ka dia gerak atau mcmna ...maaf tau mtk shring pglmn mommies ja skdr na tahu..jgn kecam tq mommies..##ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #secondpregnacy

9 Balas

sy 20weeks baru rasa dia aktif dlm perut. anak no 4 🙂 and betul jgk doc swasta ada kata mgkin sbb berat bertambah masa pregnnt keempat ni jd kulit perut dh tebal rasa lambat skit. padahal masa scan 18weeks dia aktif je dlm perut tp xrasa. now 20weeks ni baru rasa betul. dlu sy berat xde mcm skrg cpt je rasa. skrg dh overweight lambat rasa gerak baby.

7mo ago

yaka ..tula lain org xsma kan ada cpt da lmbt klu brisi mybe lwat skit lg2 klu isi prut tbal..tq mommy shring at least lega dpt jwpn Dr mmy2 smua...

Fist baby doc ckp mmg lambat sikit dari org yg penah beranak. Dlm 20weeks keatas macam tu. Sy 19weeks 4hari perut pon tk rasa baby tendang and perut pon tk nampak besar lagi 😂 buncit sikit macam terlebih makan camtu je.

7mo ago

First pregnant.

sama lh 17 week jgk, perut pn tk besar sngt.. tekan2 tk rasa sngt baby... rasa nk scan je tiap² hari.. risau mklum lh first time mom.. tkda pengalaman 😂

Hi .. Sye 2nd baby ni 15weeks da rasa gerak, pergerakan yg lembut. Mmg biasa sstgah orang anak first lambat sikit doc cakap 20weeks mcmtu baru rasa.

8mo ago

awl jgk sis dh asa bby grak 2nd pgnant..sy BLM rsa lg xtau la mybe klit tbal prut ka AP sbb masa sy frst pgnant lmbt gk asa dlm 23weeks gitu

Saya 16 week 2 day,Ada rasa gerakkan baby walaupun halus,yang ni pregnant yang ke 6

7mo ago

Most wlcm 🥰😊

Masa bby 1st 20weeks ke atas baru rasa baby kick.. Skg scond bby 18weeks da rasa bby kick.

7mo ago

tq mommy shring

saya 18w alhamdullillah dh rs janin gerak..cuma rs nyot nyot je seiring dgn usia janin

7mo ago

tq shring mommy

Sy first baby..at the age of 20 baru start Rasa pergerakan😅

Saya da 18w. Pun tak rasa lagi. 🫠 tak sabar nak rasa dia gerak.

7mo ago

sama... sy pun 18w,xde rasa lgi baby tendang... Prnah ggur 2kli sblum nii.