Berana czer

Hiii nak tanyaa ada tak mommies yg ada pengalaman beranak czer dan recovery okay je n tak sakit? Boleh share tips takk. Sebab baca sesetengah orang masih sakit even berbulan lepas operate tapi ada jugak yg seminggu je dah boleh heal

2 Balas

1sy pregnancy sy bersalin czer. Normal sebulan pun masih sakit. Yg cepat sembuh tu rezeki dia. tips penjagaan, mknn... 1. byk fibre dan serat 2. vit C. elok oren 3. mknn lembut dan mudah hadam 4. elak mknn berminyak 5. elak mknn pedas 6. elak mknn berangin Czer adalah major pembedahan. Badan dipaksa potong so recovery body kita x sama mcm org bersalin normal. Extra pantang is good. Sbb mmg semuanya sakit lg menyiksakan. Nk batuk, nk kencing, nk yak, nk bangun, jln, duduk semuanya siksa. Nk yak pun xleh duduk apatah lg mencangkung so jagalah mkn. Yg dpt buat semua tu rezeki dia la.. sy dlu xmcm tu.

amalkan mkn buah oren n mkn vitamin c