Keputihan hijau

Hiii msuk 15w ni keputihan jadi hijau pekat² tpi ndk bnyak xbau berketul nak pi..klinik tpi ada masalah kewangan...😔saya saja ka yg mengalami keputihan hijau ni...#seriusnanya

2 Balas

pegi klinik kesihatan kerajaan je sis , kalau ada ic byr rm1 je . bwk sekali buku pink utk doc rekodkan nnt . keputihan hijau tue x normal. ada risiko jangkitan.

2y ago

sye pun sme sis

keputihan warna hijau dah kira bermasalah. pegi je kk. bwk sekali buku pink. xyah pegi klinik private.