sakit pinggang badan ikut panas..

Hii sis,sy mau tnya....sy kekadang sakit pinggang dn badan pun ikut pns...apa itu normall??...tkut nnti baby dlm kandungan ada apa2....sy sdh p hospital ibu mengandung,cek2 teda masalah apa2....heran plk sy.....ckp mak sy dan mak mentua sy ,ini pembawaan baby....pernah ka kmu alami mcm sy ni??? Cuba dlu kmu share2 mna tau kmu pun pernah....baby sy skrng 8 bulan,sdh...

1 Balas

Ya. Pembawaan tu. Ibu hamil mmg mcm panas² sikit badan. Suhu tinggi sikit. Tapi pastikan bkn demam la.. Klu demam mesti mkn ubat tu..

5y ago

Sy tkut makan ubat sembarangan...