minyak kapak

Hii , sekarang saya prengnt 6weeks , asyik rasa mual jee . Bolehkahh saya hidu minyak kapak bila rasa mual ? Bahayaa tak ?

10 Balas

Sye suka hidu vics.. hehe hilang mual pening tuh.. kdg rsa nk mkn je.. ?? skrg dah msuk 21w dah xde morning sickness.. rsa bebas.. ??

Sama lah.. Dulu.. Tp x prgnt pn mmg suka bau.. Skg berubah ke minyak Terapi Ayuraa lak.. Mmg bst ?

Boleh sis.. ada yg guna mnyak kayu putih, vicks, ada yg rembat minyak angin dr klinik ?

saya pun sama, bru msuk 6w.. mmg xboleh berenggang dgn minyak tu.. lagi2 waktu pagi. ?

5y ago

tahniah puan.. kim salam shuben..

Sama la..dah mcm nyawa minyak kapak tu

boleh..mcm sya suka tigerbum?

Boleh je sis..?

Sama la hehehe

Boleh, xde mslh..

Boleh je