36w5d sakit kelengkang

hii. saya nak tanya. knp ya celah kelengkang saya ni sakit yg teramat sakit sampai susah betul nak melangkah. kalau nk gerakkan kaki pun terasa sungguh sakit kat kawasan kelengkang ni. kalau da berjalan, boleh la jugak langkah sikit2. tp bila da stop jalan nak mula jalan balik mmg sakit betul. kenapa ya? pergerakan baby semua ok. #firstmom

8 Balas

sama jugak 😭 sampai kena tuntun oleh suami, lg² kalau nak ambik wudhuk tang kaki tu. mashaAllah rasa nak nangis.

2y ago

tau takpee.. nak pakai seluar pun kne duduk, da tak boleh pakai macam selalu sbb rase berat sungguh kat kelengkangnya 😂