why berat badan makin menurun since preg ?

hii , saya firstmom nd almost 21weeks preg .. nk tanya normal ke preg 5 bulan perut kecil nd berat badan kurang ?#firstmom #pleasehelp

1 Balas

mostly 1st mom perut mmg lambat nampak dear. mcm sy sendiri masa 1st baby 7@8bulan baru org nampak perut sy. then tegur lah pregnant ke. as long doctor ckp baby okay should be no worry okay dear❤️. yg pernah sy baca dlm tap ni ramai je mommy berat turun. ada juga berat statik dan ada juga berat naik mendadak. mcm sy masa pregnant 2nd baby berat maintain sampai usia kehamilan 6bulan. lepas tu berat naik dkt gumbiranya😅😅