Semoga ada rezki kali ni..aaminn..😍

Hii..just nk mntak opinion n share experience dgn mommy2 and ttcian smua.. sy cx upt ptg td..delay 7hari dh..just suka2 nk cx😅 ..nk tnye,line tu u all nmpk 1 ke 2? Nmpk pd sy 2..xtaula korg😅ke msih awl lg nk cx😅 #imTTCIAN3yrsalready #doaknsydansuamiaderezki❤ #smgakitasmuaadepeluangjdibuayah😍❤

Semoga ada rezki kali ni..aaminn..😍
17 Balas

Dulu sya mcm ni. X clear yg dekat 'T'. So memang x tahu dah pregnant. Bila dag lama sangat x dtg kotor, buat lg. Mcm tu juga keluar, walaupun masa tu buat waktu pagi. Tp perasaan kuat mengatakan diri ini dah ada org duduk diam dlm perut. Last2 pergi scan. Memang betul ada org duduk situ. Happy sangat masa tu. Sekarang tinggal 1 bulan lebih lagi nak bersalin.

4y ago

Nak masuk 3bulan.

In sya allah,klu Ada rezeki..mmg Naik 2 line terang..try buat test lgi sis..bukan apa,mcm sya delay 8 hari jga tp tak pregnant ,lbih kurang line nya mcm sis..apa2 pun,amalkan mknan folic acid..

4y ago

in shaa allah..nnto sy cek blik..tu cek ptg semlm...hehe..sje2 nk cek😊 folic acid mmg dh lme mkn..ade rezki ,xke mna kan😊

ikot gmbr xckup jelas utk pgil samar2..tp klu samar2 pd upt sebenar InshaaAllah ada lah. boleh kerap celup upt urin pg sblm mnum.atau selang 2hri.

4y ago

klu samar2 InshaaAllah..samar sbb kndungan hcg dlm bdn msih rndah. lma2 upt akn terang..celup lg smpai terang bru g klnik scan..

Sy delay 2week pon check upt 1line...tnda pregnant ad...tpi bile check msti 1line...xsilap lps 2weeks sy check hopstl baru positive

4y ago

yeke?xpe..sy tgu je lagu bpe ari..nnti bru cek blik..doa2 knla ade rezki kli ni😍

InshaAllah ada rezeki ada tu.. Sy mcm nmpk line samar tu.. Doa byk2..

4y ago

in shaa allah..aaminn..smga ada rezki sy sis😊

Nnt klu cek lg mungkin makin terang..tahniah sis jga diri😃

4y ago

aaminn..in shaa allah..smga ade rezki sis..trma ksih😍

Npak sbb sy mula² MCM awk jgk ..yg npak Line tu npak la

4y ago

aaminn...smga sy sihat and ade rezki tu sis❤ trma ksh doakn sy😊

Nampak mcm 2 line, try lagi lps 2 weeks, semoga Ada rezeki

4y ago

aaminn..smga ade rezki sy lps ni kak..in shaa allah..tq 😊

Samar2 awal kandungan kali sis.. alhamdulilah

4y ago

aaminn..in shaa allah..smga ada rezki kli ni sis..😊

Nanti sis repeat test lagi ye. Insyaallah ada tuu.

4y ago

tq sis..aaminn🤲