Pregnant 36 weeks

Hii nak tanya boleh suggest makanan apa yang bagus untuk menambah berat badan janin. Saya dah masuk 36weeks tapi berat badan janin masih 2.1kg

5 Balas

Sy setiap malam minum susu ibu . Dan makan pun sy tak control sgt walaupun GDM . sbb nnti effect kat baby . tp ubat kena makan . jgn makan manis .

Masa 34minggu baby saya 1.9kg je . Saya banyakkan minum susu fullcream , 36minggu berat dia dah 2.3kg

2y ago

28 week baby berat 1.2kg

Bykkn makan protein sis ♥️ in sha Allah berat baby naik dgn jayanya 🥹

brt baby sya 2.33 kg 33 week skrng tak Thu brp kilo dah

thank you.

Post reply imageGIF