DUE DAH DEKAT

Hii mommys . Siapa yang due sama saya 10/9 tapi belum keluar . Sakit pun takde apa2 lagi. And ada ke yang dah bersalin ? #Sharing_dong_Bund #jumshare

30 Balas

saya brapa hari lagi nk dkt due 2/9 pun blum ada tanda apa2 jugak .cuma sakit kjp2 je brapa minit mcm segugut..bkn sering laa..ke sbb firstmom blum peka lagi tanda2😅😅

1mo ago

belum jugakk😅..tapi dah ada rasa sakit pinggang mcm segugut tu ada jugak dari pagi tadi sekarang pun tgh hadap sakit pinggang..dia kjp2 dtg lagi sakit tu.. cuma belum pergi hospital lagi..sbb blum ada tanda2 lain lagi