DUE DAH DEKAT

Hii mommys . Siapa yang due sama saya 10/9 tapi belum keluar . Sakit pun takde apa2 lagi. And ada ke yang dah bersalin ? #Sharing_dong_Bund #jumshare

30 Balas

saya due 14/9 .. tapi budak dlm perut rajin mngeras .. kerap bersin terkucil sikit .. semoga dprmudhkn semuanya buat ibu2 yg menunggu duedate 🫶🥰

Saya due 13/9 pun sama asyik sakit kt ari2 je dh dekat 2 minggu ...kepala baby pun dh turun bawah sgt jugak tapi xde lg tanda2 kuat huhuhu

2w ago

Sama laa..cuma tarikh dute saya 12/9..pergi check out hri tu nurse ckp perut dh mcm nk jatuh😂..bahagian bawah pun dh ketat cuma baby tnk keluar lagi

saya 4/9 pun belum ada tanda lagi. serah diri 11/9 kalau masih takde tanda. help me taknak induce🥲mcm2 exercise dah buat ni.

Saya 2/9 kena induce 39w, baby kepala kat Bwah dah. Tp tulaa xde rasa apa2 lagi sekarang ni, buat senaman mcm2 dah😂😂

saya 8.9 baby dah turun doktor kata minggu depan last appoiment ini pun jalan macam penguin dah rasa sakit sikit sikit.

sama due. tak keluar lg.. ibunya ni dh x larat nk bawak perut. gdm on diet. 9/9 kena serah diri kalau x bersalin lg.

saya due 9/9 dan masih bertahan. tapi dah schedule untuk 2/9. makin susah nak tido. semua position tak kena.

Saya due date 3/9.. alhamdulillah dah selamat bersalin 10/8.. Turun tanda waktu nk bersalin..

sy due 13/9 tp kena serah diri jumaat ni 😁. neves ..belum ada tanda2 lagi ni 😂

Saya! due 9.9,scan 38weeks baby dh 3.5kg aduhaiii. nervous walau anak yg ke 4. doakan🙏

3w ago

ya, sgt2 risau