Makan durian

Hii mommy’s sya pregnant dah 20 week. Dah 5 bulan. Tdi makan durian 2 biji jer. Tak apa2x ker?? Mentua cakap jgn makan biar pun teringin. Tpi tdi sya tak tahan then makan 2 biji.. mnta pendapat?? Baby dlm tu okk ker ??

18 Balas

Pndapat saya..kalu mnde yg xleh makan...dan xsure badan sis mcm mana..baik xpayah makn.walau tergin sklipun..fikir baby..sis..sbb saya ade sejarah pasal durian ni..makan xabis seulas pun....