???

hii mommy agak2 baby apa kt dlm ni???

???
87 Balas

Nk jadi ibu da tp bengap tayang aurat pegi la scan tnye kt klinik .. nnt bila ade org komen mcm2 bnde tk elok meroyan tk tntu psl pulak..

See ? Sebab tu avoid share babybump anda. Saya hanya mampu menegur. Anda mahu menerima atau tidak, itu terpulang

Pergi scan je sng sis..kalau tnya kat sini..bkn org boleh tlg scan kan atau tilik..

Bentuk perut sy mcm sis..tapi dah 2 kali scan gov n private ckp baby boy..😅😅

5y ago

Btul sis 😅 nnti scan lain, bila kuar pun lain. X pe la sis. Asal kn bby sihat

Mcm girl je ni.. Membulat ke tepi.. Biasanya klu boy nmpk lonjong kedepan..

baby girl. Mcm sy dl,perut bulat dan besar baby girl. Perut kecik baby boy

Mcm sy perut bukat melebar peremouan..klu bulat perut naik ke atas lelaki

Baby manusia la..soalan pon🙄.nak tahu lebih gi scan🤦🏻‍♀️

Prt mcm sye ni, sye scan girl xtau la nti kuor girl ke boy🤭

Seelok Nye klo nk kpastian sis pergi je scan KT klinik..😊