Pregnant Week 19

hii mommies sekalian, smlm sy g kk ibu anak , berat sy naik tapi hb sy still low 🥲🥹 dah mkn and mnum mcm2 hb tk naik jgk. boleh tlg sy tak? sy risau dgn baby sy ☹️😭 #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing #twin

16 Balas

Kamu makan vitamin apa sis ? Sy amal obimin , cantik darah sy haritu sy pun Bb twin 12.9

Hai mom mau tanya normal ka sakit perut seakan mau membuang saya pregnant 19week

saya makan vitalea shaklee. lepastu selalu ambil jambu batu. so far membantu

puan dah tengok tak cara pemakanan ubat tu betul or salah

try mkn syur byk sikit mkn kerang ke or minum jus mamariam

2y ago

jus2 kt pasaran ni byk gula tambahan ya. hati2 nak ambil kang sangkut gdm pulak

Saya minum susu MAAEZ..Hb saya dri 10 naik 14.3