Anak tdak mau buka mulut

Hii.. Kmu pernah ka mcm ank sya asal mau kna ksi makn bubur ngis² tak mau buka mulut 😞tpi mainan dia pigang berabis pla dia mkan² ank sya bru 7blan #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

kena buat BLW/messy play dgn dia. biar dia main & explore makanan tu. ataupun jgn susukan sebelum bg makan. takut dia kenyang tu yg dia taknak makan. kalau takda idea menu mcm mana, boleh folo fb: happy baby food malaysia. ig: lovelittletummy/izatyroslan. kalau nak barat2 sikit, folo ig: solidstarts/zaynesplate