buka buku swasta

hii assalamualaikum . nak tanya kalau macam saya buka buku pink di klinik swasta ? lepastu nak check up bulan bulan dekat klinik kerajaan boleh ke ? nurse dekat kk akan marah ke ? dan klinik kerajaan akan terus report dekat polis ke ? sebab saya 18 tahun tapi belum cukup dan belum berkahwin . parents saya pun belum tahu tentang kandungan saya ni . boleh beri pendapat tak ??

1 Balas

bwh umur jgn buat main dik. boleh kena penjara partner awk nnti. bwh umur x kira la u main suka masa suka ke ape ke tetap kira as rogol. kesian partner awk. pdhl suka sama suka. tapi end up dia kne penjara sbb awk. jgn rosakkan hidup anak org dik oi. mmg salah dua2. tapi sbb awk je, anak org lain kena penjara. kalau sabit salah siap kena sebat nanti. 1st kena bgitau parents dulu. ape2 hal bagitau parents. jgn awk ingt awk dh 18 awk dh ckup besar utk handle mslh ni. parents awk akan tolong seterusnya nnti. kes bwh umur dgn luar nikah lain. bwh umur libatkan kes polis. tapii kalau awk mmg kena rogol, pegi balai. buat report. ajak mak ayah.

1y ago

maaf ye saya nak tahu sekali tentang buka buku pink di swasta bukan tentang polis sahaja 😊