Alhamdulillah

hii alhamdulillah, mommy mommy boleh share tak di awal 2-3 weeks kena buat apa , thankyouu ❤️❤️#bantusharing

Alhamdulillah
1 Balas

2-3 weeks tu tempoh dari conception tak silap. Try tgk kat kertas dia, maybe dah 4-5 minggu pregnant. Awal2 ni continue makan folic acid je pun takpe. Lagi 2 minggu nanti boleh la gi confirm pregnancy scan dekat klinik. Jaga diri, jgn overwork sgt badan awal2 ni. Semoga semuanya baik2 shj smpai delivery nnti ye 😊

3y ago

okayyy terima kasih yeee