Nak tanya mom² yg berpengalaman

Hii, ada tak yang alami situasi mcm saya? Period sy delay 16hari. Perna test upt 2line tp samar², semalam try lg lgsg tiada line & and keluar darah 3hari termasuk harini. So sy pegi klinik scan nk kepastian, doc kata xmengandung hanya rahim menebal dan xnmpk kantung kemungkinan darah yang keluar darah period. Tp sy masih berharap ada baby dlm perut 😔 dh 2tahun menanti. Ada tk yg alami situasi mcm sy tp masih mengandung? 😔#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Boleh minta doktor check beta HCG level utk kepastian. Kdg kdg boleh jd sbb masalah hormon. Apa pun teruskan berdoa. Kalau belum rezeki lg, mungkin boleh ke klinik kesuburan dgn suami utk check dan cari jalan terbaik utk mencuba lg. insyaAllah ada rezeki juga utk puan

3y ago

beta HCG melalui darah tu ke? sy redha kalau blm ada rezeki lg. sy nk ikhtiar minum jus mamariam manatahu bole membantu. inshaAllah. doakan sy ye, btw tq respon ❤️