How about todays opk

High dah ke mcm ni . Sorry , sy ttc after loss bulan 5 tahun ni . #Ttcians1yrs5bln #cubaanhamil #cubaanhamil #cubaanhamil

How about todays opk
6 Balas

Opk sya hari tu mcm ni jga..sya pun tak pasti tpi sya bersama ja dgn suami, klu lekat Alhamdulillah klu tak cuba lg. Semoga kita d beri rezeki zuriat tahun ni..Amin.

Da boleh bd sis. Cuba 2 hari sekali. Nmpk opk mcm da terang dua2 line tu. Moga dimudahkan ye. Jgn stress yg penting

Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Semoga sis direzekikan zuriat yang soleh&solehah.. Allahumma aamiin

hampir positif.. dah boleh start bd 3 hari bturut 😍

positif sgt dah ni awak.. tahniah☺️

terang tu