tetiba sakit perut

Hemmm ya allah sakit nya perut hii ibu2 kak ipar dtng kemarin so bnyk snggt lauk pauk dia bawa dari kenduri so lauk tu mcm nk basi so sy mkn je lh bnyk sakit snggt perut ni kt sini nk tnya bahaya ke saya sakit perut ni sy hamil 23 week

2 Balas

Kenapa amek risiko mkn mknan yg sis dah tahu dah nak basi ? Common sense sis. Jgn amek risiko lagi2 tgh pregnant. Better g klinik terus. Haihh laa 😌

4y ago

Itu lah tpi nampak sedap snggt

Kalau dah nampak mcm nak basi, lain kali jgnla makan sis. Sendiri cari nahas namanya tu. Pergila klinik cek, blh dapat ubat sekali