Hi,first mom kt sini,nak tahu if baby 3 month selsema&batuk apa perlu buat ye,boleh bgi cadangan?

1 Balas

Pergi klinik dapatkan nasihat doktor. *Saya sambung kat sini. Sambung kat komen nanti jadi panjang pulak hehe. Sekadar pesanan, pantau sama pernafasan baby. Jika ada bunyi wheezing atau dada berlekuk ketika bernafas, rush to hospital ya.

4w ago

Sorry kalau panjang sangat. Saya memang strict sikit bab kesihatan anak ni. Plus sepanjang saya ikut nasihat paed, Alhamdulillah anak saya tak pernah makan ubat atau kena neb.