Breastfeeding

HELP‼‼ Hi moms, c baby dli gnahan sakung milk ? Cge jud sya hilak. dghan man unta kaayu ko milk, like if mag dede sya ga agas pa saiyang mouth ana xa ka dghan. pero seems nga d jud xa gka satisfied. ? I tried bottle feeding ayha pa sya mka sleep tarung and dli na sya ga hilak2. Gusto kaayu naku sya i.breastfeed unsa ako dapat buhaton? Naa bai pamaagi ani? Salamat daan. ?

1 Reply

mag pump ka po mommy, then ung milk nyo po ilagay sa bottle para milk nya padin mainom mo. pero ioffer nyo padin po ung breast nyo kay baby and do the skin to skin contact.