Mangutana lang unta ko . Nag DO mi sakung uyab fertile ko . Ug iyang gisulod . Nahuman akung dugo ja

January 26 , ga Kuan mi february 4. Dayun pagka 19 gidugo ko , dysmhenoreahon gyud ko pero akung dugo dli normal hinay kaayo kaysa sa Normal period naku 19 to 20 pagka 21 wala Nasad , dayun karun spotting nalang .akung normal nga dugo is 6 days gyud na .mahsugod sa 22 .pero 19 palang gidugo nku .hinay rasad unya wala man Jud ko ge dysmhenorea, sakit lang pero d gtud as In same sa Normal Nga Dug on ka , Pero naa Koy gi take na Vitamins. Buntis kaha Ko ? Or tungod lang nis gi take naku nga Vitamins ? #pleasehelp #advicepls

2 Replies

Usahay tungod ra sa vit. Sis.. Try ka ug pt

Up. D ako makaintindi ng gnito