Anak alergik gandum

Heloo mommy.. nk story haritu sy ada bagi baby biskut brand Heinz utk breakfast..lepas tu ada naik merah dan bdn jadi gatal². Cpt² la bwa p klinik syukur alhamdulillah baby ok jg doktor ada bgi ubat sapu utk kurangkan gatal...baru tau baby alergik dgn gandum.. so sy kira nak intro telur..tp xberani takut alergik.. pendapat mommy² semua macam mana ye?

1 Balas

intro kuning telur dlu. bg sikit dan tgk reaction dia lps stgh jam. klu sama juga, means allergic.