Alergik gluten dan telur

My baby dlu masa 7 bulan start alergik dgn gluten..so baru² ni dia dh masuk 1tahun4bulan sy try bgi lg dn still xbole dgn mknn yg ada gluten..telur pn alergik..sy sedih sbb bnyk resepi mmng ada dua benda ni..dktor bgitau tggu 8 tahun bru bole try bgi lg😅😅 kesian baby sy bnyk benda xbole makan huhuh

2 Balas

For me okay je. My kid, 2 years old. Tak alergik dengan gluten & telur but she can't take gluten. Buat dia sembelit, so I memang elakkan. Telur I jarang bagi. Semua kek/pancake yang I buat untuk anak I memang I elakkan this 2 ingredients.

skrg ni byk seller yg jual gluten free.. kne pandai cr.. dessert pon ade yg jual gluten free.. ank buah sy eczema kakak sy bg telur brand selenium plus.. xpasti serasi x dgn ank sis..

2mo ago

ok sis..nnt sy try telur brand tu..tq 🫶