Tips untuk pregnant

Helo,ada tak tips yg ibu² amalkan untuk pregnant?tq yg sudi share sini#ingintahu #TTC #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

20 Balas

Sy amalkan folic acid,berurut dn amalkan minum jamu sis,,coffee bebeh nama nya,ada kacip fatimah,dn herba2 terpilih yg bgus utk dalamn dn luaran wanita,,sy dah dua kli tersubur gara2 mnum tu..

Saya ajak suami pergi honeymoon masa tarikh saya subur. Bersweet2 dgn suami tenangkan fikiran, jangan stress. Alhamdulillah kahwin sebulan dah lekat☺️ Waktu subur tu penting.

hai sis cya jnis priod xteratur lepas keguguran hri tu...cya consume gla complex vitamin c n alfafa zinc plus pla cya bg suami...smua dri shakle ye sis boleh try....😊😊😊

cuba download app my calender, nti sis isi start piriod & last piriod, dlm app tu ada bagi tau bila masa subur & masa ovulution kita

2y ago

Tapi kadang tu kita kena track jugak subur kita secara manual. Pakai opk. Kalau ikut apps tu kadang tak tepat utk yg period tak teratur

Terima kasih semua yg sudi bagi tips😊Hanya tuhan yg mampu membalasnyaa🙏🏻🙏🏻Doakan sya ada rezeki(Anak)😊

Haritu doc share dgn saya dia kata cont makan acid folic dengan makan vit D. Contoh, kuning telur. 😊

akak boleh cuba mengurut naikkan peranakan dan makan jamu boleh cuba royal v bonda punya insyaallah

amalkan air rebusan buah zuriat..suami isteri kena sama2 amalkan

sy amalkan folic acid vit D.. and stop caffeine..

sy mnum jus malika sis