Bila dapat tahu jantina baby?

Helo mommy to be ~ boleh ka sa nk thu bila msa yg sesuai utk scan jntina bby? now sa pregnant 16Week 2Day ~ 1st Baby 😁#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

6 Balas

Sy detail scan masa 20w1d, jelas nmpk semua. Kena pandai pilih klinik yg ada sonographer mahir n scanner canggih. Kalau tak, kaburrrrrr

2y ago

ok tq

Saya buat details scan terus pada 21w dan kandungan bagi kerjasama tunjuk gender.

2y ago

ok tqqq

20 weeks ke atas sis baru nmpk jelas , boleh buat details scan sekali🥰

2y ago

ok tq

Better buat detail scan terus (20w- 24w) waktu sesuai

buat detail scan mase 20 weeks keatas boleh nmpk jelas semua

2y ago

ok tq

Sy 19w dh bt detail scan. Alhamdulillah dah jelas.

2y ago

ok tqqq