supplement

Helo momiee Sy dah sebulan melahirkn secara czer..mm..nk tanya..apa supplement yg momiee2 amal kn untuk kesihatan dalaman dan luaran.. Tq ?

1 Balas

xd . hnye amal kn mknn brkhasiat je sis . jgn ambek haruan . sbb risau klau awk czer lg kesan czer awk tu mlekat2 semua dlm tu cmpo2 . haruan xsesuai tok mommy czer . suplemnt xbole ambek sbb risau perot bby xsesuai atau bby bole dpt ap ap mcm elergik or something kita xpsti sbb bdn semua lain2 .

5y ago

da trminum tu redho jela . uhuhu . xpe sbb xtau sis . jgn ambek lg . benti ambek . mmg btol haruan bgos tok sembuh kn luke tpi yg xbgos ny tok org buat operation besa lg2 bhagian perot . klau kaki tgn xpe la lg .