Tercucuk jarum bekas kucing

Helo ibu2.. Ada tak sesiapa pernah anak kecil tercucuk jarum ubat bekas kucing.. Anak saya baru tercucuk dekat telapak tgan dia tdi d ruma kakak sy.. Sy tak tau pula ada jarum bsimpan dekat rak dapur tu🤦‍♀️ nak tanya,, tak ada apa2 ke tu jika dibiarkan tak dibawa ke klinik.. Tercucuk shingga keluar drh, sy hanya cuci guna air bersih ja.. Risau ada apa2

Tercucuk jarum bekas kucing
2 Balas

better bawak g klinik tu sebaiknya..takut ada pape infection dan sbagainya ...mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin

bawak ke klinik