IBU ADA BELI MESIN HEARTNEAT TAK

Hehehee ibu ibu ada monitor baby pakai mesin heartneat tak?

3 Balas

nurse pun kena blajar nak guna mesin tu ... n ada juga yg ckp bhyaa kalau kerap guna lbih baik tak paya beli .. kalau bnyk sngt duit beli la barang baby awal ..

11mo ago

bahayanya kalau bergantung sgt dgn mesin tu utk pantau kesihatan baby..kalau suka2 utk dgr degupan jantung baby, boleh ja.. sekali guna x sampai 3 minit pun sis....dan bukan hari2, masa2 risau baby kurang gerak ja..tp trpulang la dgn diri masing2. kalau rasa perlu beli la, x perlu x pyh la beli.

sy start ank no 2 pakai mesin tu.. kdg2 ank kurang gerak, sy guna tu utk cek. kalau normal, kurang sikit risau sy. sy ada anxiety, sy sgt perlukn mesin tu.

tak perlu dan membazir.

12mo ago

nk bsama tu belajar cari posisi yg sesuai dan selesa plus jgn main hentam saja. selagi lps bsama xde cramp, spotting. xde masalah. klu ada pls refer dktr