Ngidam manis jee

Hehe nk tnye kalau selalu ngidam manis ni mcm coklat, aiskrim, abc bnde ii yg manis tu ank laki ke perempuan eh? Sy sjak ngandung ni asyik rse nk kunyah manis je, somi pulk layankan aje, aduh tkut sangkut kencing manis pulk, tpi alhmdulillah results okay tkde gdm pun, bru ii ni rse nk mkn coklat ferero rocher yg mahal tu tpi tkmampu nk beli so tunda laa dlu, hm agak ii ni baby boy ke girl eh 😌😌 ##ingintahu #seriusnanya #firstbaby #firstmom

15 Balas

Kebetulan je rasanya.. saya mmg suka manis2 je time preggy ni scan girl hehe..

Both pregnancies suka manis. Dpt sepasang

sy kalau gitu ngidam lahir bby girl

sy suke manis2 gak tp boy😅

pmpuan selalu