Soalan gatai

Hehe maaf soalan ni tentang suami isteri hal rumah tgga , nk tnya pengalaman mom2 kt luar sana bila waktu hampa besama dgn suami ? Time tgh mengandung , berapa week yg elok ? Saya dah 2nd trimester cuma msih takut2 Bukan apa kesian dkt suami la , walaupun dia tak kisah sbb dia tau mengandung , tgok kt tt ckp boleh ja besama time pregnant . Cuma takut kan skrg bnyk kes tak layan suami , suami cri luar (minta simpang) Walaupun saya ada ja layan pakai tgn smua tu cuma kadang nk besama juga tpi suami takut .. rasa berapa week sesuai ? Dan pengalaman mom kt luar sana ? Takut kang goyang bnyk sgt efek baby lak 😂#firstbaby #firstmom

23 Balas

any time boleh je bersama. berhenti hny jika ada pendarhaan shj

Kalau bersama oakai condom boleh tak? Or condom tu bahaya?

xde masalah nk bersama. cuma jgn terlalu lasak ☺️