8 weeks

hearbeart baby xnampak scan 8 minggu

34 Balas

sama dgn sy. 9/3 dr ckp sy pregnant 6w .. khamis lpas g scan lg dr kata mcm 6w2d .. spatutnya da 8w . dr bg lg 2 minggu untuk scan semula ..

2y ago

amin...

org tak sama sis ada yg npk awal ada yg 12w bru npk.. sy masa 6w pn lngsung x npk.. 7w5d bru npk.. sis jng risau next scan mesti npk suda tu..

2y ago

komen yg positif...tq atas kata semangatnya...

Sy pregnant 6weeks 5day nampak scan & boleh dengar heartbeat baby. Dengan syarat klinik swasta 😆 hari yg sama p klinik gov, scan xnampak apapun

pegi swasta confirm dpt npk bby.. even 7weeks pun bole npk.. kat hosp kerajaan 10 minggu scan pun tak npk 😬 kat swasta 7 weeks nampak

saya nak tnya, kalau kita keluar spotting tu normal ke untuk 8w 3 hari mcmtu. lepastu bahagian bawah rasa sakit sngt2. normal ke mcmtu?

doc bt 2 minggu utk datang scan semula harap xde apa2

3y ago

sy mse buat bku kndungan 6 mnggu 6 hari da ad denyut jntung bby

Nk tnya klau skit hujung pnggkal tulang blkg kt punggung tu normal ker?sy bru rasa skrg 7minggu ..tnya pendpt #ank pertma

sama mcm syaa baru scan xde Hrate..dr minta syaa DNC..8minggu xde HR..huhuhu..ape perlu sya buat..huhuhu

bru g sis..tunggu 2minggu lg..masih awal lg

mgkin ats seseorang.ad 8 minggu dh nmpk..ad yg blm nmpk.doa yg baik2 untk semua..😊