Naikkan hb?

Hb sya drop 10.2, ini kali keempat check.. Setiap kali check, semakin turun.. Im 22 weeks pregnant now. Mcm mana naikkan hb dgn cepat & bkesan? #bantusharing

2 Balas

x diberi ape2 ubat ke wktu checkup sis?? sy hb mula2 10.8..pastu diberi zincofer.. mkn 2x sehari.. 2nd checkup trus naik 12.6..tp seksa jugakla mkn zincofer tu.. mual n muntah.. selain tu sy mkn hati ayam.. dlm seminggu skali.. buah jambu batu.. sy byk mkn buah.. skrg dah cantik hb sy.. 12 ke atas je.. alhamdulillah

Try vitamin shaklee... saya pun ada problem yg sama terus beli shaklee alhamdullilah naik ... kalau berminat boleh pm saya www.wasap.my/60197857093/Shaklee