HB ok tapi kenapa zincofer?

HB saya bulan ni 12.3. Nurse ckp HB normal, tapi kenapa dapat zincofer utk 15 hari? Normal ke? Kalau normal knp x bg zincofer utk 30 hr terus? Any idea? #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

14 Balas

Walaupon hb saya 13.9, tetap makan ubat tqmbah darah, sebab darah kita start turun lepas tu, bahagi dua. Jadi makan saja.

kalau hb okay maksudnya doc suruh makan 2 hari sekali la tu. apapun tnya doc dgn nurse balik

Better tanya atau minta terus utk 1 bulan..should be xde msalah..

Sbb kna sllu mnx dkt misi