HB LOW , macam mana nak bagi naik 😭😭😭

hb saya awal awal okay 11.9 . lepastu makin lama makin turun . sekarang hb 10.5 . sampaikan doc suruh makan zinfocer 2 biji , hb still tak naik . ada ke yang jenis sama macam saya ? jambu batu sayur daging semuaa kerap jugak makan . tapi sama je susah nak naik . risau jugak . #hblow

3 Balas

Dah try makan ubat dgn air limau/sunquick tanpa gula? Kurangkan air milo dan caffein

3y ago

ouh okay 🥰 . nak try suruh misi tukar ubat hm . sebab zincofer tak jalan