baby cirit birit

Hay mumy semua,,nak tanya,,anak saya usia 9 bulan tapi sekarang tengah cirit birit,apakah itu petanda anak saya nak tumbuh gigi???tq

2 Balas

Hai, jika anak Cirit birit n demam Memang tumbuh gigi... Sekitar umur 9bulan La gg baby mahu tumbuh.. Yang perlu mama buat untuk baby. Bagi menyusu Badan kuat sja.. Insya Allah baik2 jga nanti

Klu anak sy dlu samada air liur meleleh byk, ataupun demam meragam.. pernah jgk kena cirit birit, tp x plak tumbuh gigi..huhu nak cepat baik, sy bg minum yakult