Seafood yum

Hay mommys.. nak tanya boleh tak kita dah 34 weeks.. nk makan seafood.. teringin sngt nk makan.. nnti dh pantang lagi x boleh makan.. agak2 ade effect pape x dkt baby..?#bantusharing #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Hai mommy, as long as mommy takde alergik pada seafoods, boleh je makan. 😊 InsyaAllah, tak de effect buruk kalau kita takde alergik. Saya pun makan seafood masa pregnant. #TAPsupermoms #TAPactiveusers