Hy assalamualaikum

Hay assalamualaikum.. Sya baru join app ni.. Sy nk berkawan dgn kamu semua boleh x..? #ibu

Hy assalamualaikum
37 Balas

haii mumy..salam kenal.. jom join group mumy².. https://chat.whatsapp.com/B9sKzPJ5ZPg1n78vihsNHc

Boleh puan.. Salam perkenalan ❤️dari negeri di bawah bayu💐 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

boleh jee..salam kenal..sy mimi dari klntan tp mnetap kat slngor

haii waalaikummussalam .. 👋🏻👋🏻 salam kenal yaa 🤗

Waalaikumussalam. Salam kenal. Salam kenal untuk semua juga.

3y ago

Salam....hai ....sy pun br join app ni n tgh belajar gunakannyer

Waalaikumsalam , bolehh . Salam perkenalan 😉😉

waalaikumusalam.selamat join TAP..🥰🥰

wslm..of cos blh..😉✌salam perkenalan

waalaikumusalam.. salam Siratulrahim..

Waalaikumussalam hai salam perkenalan