DETAIL SCAN MURAH !!!

Having Detail Scan today... ? Just nak sharing.. Normally detail scan almost RM120-250 bergantung doctor n tempat. Tapi kat sini detail scan kat sini only RM80 je guys. Dapat pulak macam2. ✅ Detail Scan ✅ Video ✅ Gambar ✅ Report detail scan ✅ doctor perempuan (Dr Azizah) yg sgt2 friendly ✅ staf yg sgt friendly ✅ masa scan almost 30-40minute (bergantung pd waiting patient jugk kot) Sangat2 puas hati. Sebelum ni aku scan biasa pun dah RM100-120.. So aku recommend sgt2 klinik ni utk org2 muar yg nak scan baby utk tgk growth baby. #pejaldilalove #pejaldilajunior #baby2020 #detailscanbaby #muar

DETAIL SCAN MURAH !!!
16 Balas

Sy buat kat sek 7 shah alam rm89 dpt cd, gmbr dan details baby juga.. Sono pon layan je tiap pertanyaan.. Kene cari klinik yg buat promotion..

5y ago

klinik nama ape ye

Murahnyaaaa. Doc tu ada sijil sonographer x? Sbb mata sonographer lagi pakar detect masalah kat baby dari doc biasa.

Kat tempat saya details scan + 4d&5d rm145. Ada juga klinik rm200.

Area KL boleh la buat kat sini, murah jugak..

Da sronok baca awk taip sis...alih2 kat muar...trs hilg sronok😁

Laaaa murah nye bole try pegi tp area muar 🤔

Dekat area kl / cheras kt mana ada murah ya...

5y ago

Poliklinik Az-Zahraa.

Klinik uzma kelana Jaya pn murah😊

Cantiknya tulisan kt cd tu 😍

Murahnya, kt jb ada jmpa rm150