Hai ...sy nk bertanya.. Ada x yg sme dgn sy.. 27 minggu 5 hari sy gi buat detail scan bby melintang

8 Balas

doa yang baik2 , smoga baby kembali d position yg normal 😊 ibu2 yang ada anak newborn dan bakal melahirkan boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Awk amalkn bersujud . Even kalau bukan dlm solat pon, inshaaAllah . Sy pnh bg tips dkt jiran katil sblh sy . Alhamdulillah mjadi..

1y ago

tq sis.. sy selalu jgk buat.. mudah²han x melintang lg

sama sis...haritu sy g scan pun melintang...gasak sgt tak?😂tapi doktor kata boleh pusing lagi jgn risau

Samaaa! I dah 30 weeks. Siapa ada tips utk baby back to normal position?

Masih banyak lagi masa. Baby still boleh pusing tu jangan risau

ya ke... hihihi.. semoga kita dipermudahkan bersalin.. aamiin

awal lgi tak pe sya pon 27 mggu jgk.

dia blh pusing2 lagi. dont worry ibu

1y ago

owhh.. ok trme kasih.