Upt 1st pregnancy

Hasil cek upt lepas 3hari lewat period.. belum cek klinik lagi. kalau ikutkan kiraan sekarang baru 5weeks.. minggu keberapa dh boleh pergi cek kt klinik ye? memang konfirm pregnant ke macam ni? tak tahu dah boleh gembira sekarang ke tak.. ? #1stpregnancy

Upt 1st pregnancy
2 Balas

sy lepas 3 hari test upt terus ke klinik sbb rasa x selesa.. bila scan x nampak pape.. dkter suruh repeat next month.. so sy nsihat kn pergi klinik masa 9w 10w gitu.. baru nampak.. xde la mbazir duit nnti.. ?✌

4y ago

oh mcm tu.. lmbt lg la nk tgu 9weeks.. #sejenistaksabar ?

Sy pegi mase 5w sbb nak mintak ubat kuat rahim sbb sblum ni pernah gugur tp xnampak ape pon mase tu.pegi kk 7w bru nampak kantung je.9w pegi swasta sbb skt perut baru ade heartbeat☺️

4y ago

Aamiin..semoga ada rezeki sis n baby sihat sentiasa..insyaAllah