UPT NEGATIVE

Hi, haritu sy pergi klinik utk confirm pregnancy, so 1 hour before sy pergi klinik, sy dah bt bt upt dkat rmh and confirm dua line terang. Bila saya smpai di klinik, sy saja taknak bgtau dr yg sy dah bt upt dkat rmh. sekali lg sy bt dkat klinik. dlm masa satu minit after ambik air kencing, dr terus panggil. and dr cakap negative :( taktau kenapa ? rasa sedih sgttt. ni upt yg saya bt dkat rmh

UPT NEGATIVE
18 Balas

Pegi klinik lain bawak sekali prengnancy test ni tunjuk dkt dia...sy buat macam tu

lain kali bgtau jela doc da buat upt kt rumah. takut upt kt klinik tu da rosak ke.

Dr punya upt kurang sensitif ke apa..dh terang sgt line tu🤔

Ni dh pekat dh double line. Bwk upt ni. G klinik lain.

Ha'ah betul tu sis. Cuba g klinik lain

Try lg sekali upt n pegi klinik lain.

Sis cuba pergi klinik lain

Try buat dkt klinik lain.