Haii mommy²..blh pinjam mata uoll x.. klu cmni positve ke negtv..sbb line ke2 tu samar²..

Haritu sy da delay smggu period pastu ada kluar darah koko² pink cair..so sy cfius..btw upt tu bru kmrin sy test. #seriusnanya #firstmom #ingintahu

Haii mommy²..blh pinjam mata uoll x.. klu cmni positve ke negtv..sbb line ke2 tu samar²..
5 Balas

gmbr prtma mcm nmpk Samar sgt..chek lgi bpe hri..akk Ms chek samar jgk..3 hri straight chek msih Samar tpi nmpk double.. alhamdulillah hamil walu priod Ms tu x lewt lgi..sje chek alhamdulillah now dh 9 mnggu..moga adk rzki adik ye.. amiinn yarabalallamiinn 🤲

1y ago

in syaALLAH...Aamiin³..sama kak,period sy pn xlewt lg ni.moge ad rzki utk sy..

In shaa Allah ada rezeki tu... Sis cuba repeat test upt lgi brape hari ya.. Semoga ada rezeki... Take care & have a good rest taw 😊

1y ago

❤️

Boleh cuba test lagi dlm 3-4hari. klu betul pregnant dia samar2 mybe sbb awal lagi hcg xkuat lagi.

1y ago

ok.baik.. nt sy test lg, tq🙂

Nampak mcm double line…nanti mintak buat upt lagi,in sha Allah ada rezeki awk…

1y ago

in shaALLAH..Moge ada rzki sy..

nampak double line..

1y ago

dlm gmbar xjelas mne line tu..tp kt luar npak line pink dye..next week bru nk test balik.