Siapa ada pengalaman ada fibroid masa mengandung?

Haritu pergi checkup 14mggu doktor ckap ada fibroid.. #ingin tahu #kongsipengalaman

1 Balas

saya ada fibroid tp luar rahim. disebabkan sy preggy secara ivf, doktor suruh sy teruskan ambil hormon yg diperscribe. kalau fibroid sis kecik, Insya-Allah ok takde masalah. kalau besar n membahayakan kandungan, doktor mesti akan bantu utk selamatkan baby. jangan risau. apa2 yg sis nak tanya, direct terus dgn doktor. kalau kita tak tanya, kadang2 doktor terlupa nak explain apa2. so, tanya je terus..