Rasa loya dan cepat letih

Haritu lepas masuk 3bulan. Dah hilang dah rasa loya n letih. Start semalam masuk 4bulan. Datang balik rasa loya n cepat letih. Makan sikit nak muntah. Masuk tandas nak muntah. Kalau gosok gigi lagi lar teruk. Pastu asyik mengantuk je. Tapi tak dapat lena pon. Kejap-kejap terbangun nak terkencing. Ada tak korang alami benda sama?

7 Balas

sama.... xtau nk MKN PE dh... perut masuk angin dh...

6d ago

Tu lar kannn. Kadang kalau ada selera tu. Lega sangat. Tapi bukan semua benda boleh masuk.