34 weeks, covid19

Harini sye disahkan positive covid19 utk pertama kali nya 😭 tengah pregnant pulak tu.. Risau nya.. Dah update mysejahtera dan pagi ni akan ke CAC. Mommies ada apa2 tips tak? ##firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #covid19 #Positive #34weeks

34 weeks, covid19
2 Balas

get well soon mommy!!! https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/gp-umum-covid19/panduan-ibu-hamil-mengenai-jangkitan-covid-19

2y ago

Thank you💕

Update : saya kena admit hospital 😔

2y ago

Teruk ke simpton awk? Stay strong ok 💪🏻 sy pon covid jgk skrg tgh quarantine kat rmh sbb mild simpton.. skrg 11w pregnant