37w4d sakit celah kangkang

Harini syaa dh 37w nk tnyaa mmng rasa sakit kt celah kangkang tu ka ? Nk bejalan pun terasaa sakit. Tapi sayaa jalan jugk , alhamdulillah mmng saya aktif dok p mai p mai heheheh . #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

Sy 25w dh start sakit sis. Nak bgn jalan tu allahu tp sy berjalan jgk aktif kesana kesini. Skg sy 28w kurg sakitnya cuma bila sy duduk terlalu lama dia jd balik. Baru2 ni p scan doktor kata kepala baby dekat bawah dh but nothing to worry 😊

Haah sis. Sy 36w ni pun dh mula xselesa, tmbh kaki tiba2 cramp time tido. Tp bila suami ajak bjalan ambil angin...laju saja 😂 Moga urusan kita dipermudahkan ☺️

2y ago

Haa btul 🤣 kalau suami ajak jalan laju jaa ikut hehehhe .. insyaAllah aminn

saya 36w, pun ada masalah sama. tu memang simptom 3rd trimester,sis. boleh baca kat buku2 pregnancy. 😇

normal..cuma skrg sis sedia fizikal n mental bersedia untuk bersalin ..semoga dipermudahkan urusan sis ya..

sama lah sis bahkan nak angkat kaki pakai seluar tak larat nak bangun dari duduk or tidur tak larat

2y ago

Paling siksaa nk pakai seluaq 🤣 yaa allah sabaq jalaa 🤣🤣 jalan pun dah mcm penguin hahahaha

kpla baby dah dekat pgkal rahim & menekan bhgian tuu..mmg akan rsa sakit