39minggu 3hari perut rasa kena cengkam

harini saya rasa perut saya mengeras dan kadang kadang rasa macam kena cengkam , contraction ke ? saya tanda apa takde lagi buat masa sekarang . tapi cengkam cengkam tuje dok berasa jugak

2 Balas

kita beza shari je sis, sya pun turun tanda harini tp xpegi lg hospital, mak kata tunggu sakit kuat bru pegi sbb nnti asik kena seluk je. bykkn bjln sis

7mo ago

yaaa . . tu la sis, insyaallah . yaa sis, smoga dprmudahkn jg brsalin sis

Saya 39w 5d pun perut mengeras betul2. Tapi tanda takde lg. hmm

7mo ago

inshaallah taklama dahtu . saya mengeras malamtu pastu esok pagi macam sakit sakit , saya ajak suami pegi hospital petangtu , diorang check dah 2cm . makin lama makin kuat rasa sakit , pukul 2pagi saya suruh diorang check jalan dah bukak 5cm , terus pegi labour room , 4.26pagi alhamdulillah selamat bersalin . memang saya takde tanda apa apa , hanya contraction pain je yg makin lama mkin kuat . semoga awak pulak dipermudahkan urusan bersalin 🥰